Testimonials

Één van de eerste lessen die ik in een persoonlijk consult van Maria kreeg was het eens niet vanuit het hoofd te benaderen maar vanuit het hart. Daarnaast nodigde ze mij uit mijn beeld van echt en nep te laten varen. Er ging een wereld voor me open! Ik was al jong op zoek naar de zin van het leven en had een hang naar het spirituele waarin Maria mij heeft begeleid. Na dat eerste consult zou Maria mij meenemen op reis naar mijn inwijding tot priesteres en trancereis begeleider. Maria is als teacher een rustig anker, een meedogenloze spiegel en een veilige haven om weer bij thuis te komen. Maria heeft veel kennis over religie, geschiedenis en spiritualiteit en is daarnaast een kanaal voor informatie die het universum haar geeft. Waar de beelden in de trance in het begin van iemands eerste reizen nogal warrig kunnen zijn weet Maria ze helder en concreet te maken op gevoel. Ook leert ze je zelf je spirituele "radiofrequentie" te vinden waardoor je zelf leert hiermee uit de voeten te kunnen. Of simpelweg te omarmen wat is. Maria is een vrouw met veel humor, levenservaring en weet zowel de nieuweling als ervaren mensen op dit pad te raken en inspireren.

Marietta Weyer, maatschappelijk werkster, deelneemster trancereizen, leerlinge en assistente.

Logo ster 3

Mijn testimonial over een trancereis, verzorgd door Maria Brigitte.

Ik had deze dame niet eerder live gesproken, en kende haar via internet. Zij is een kordate vrouw, duidelijk in haar woorden, maar zéker ook vervuld van liefde voor moeder Aarde en al het leven dat zich in, op en over haar heen afspeelt.

Met haar maakte ik een afspraak. Dit, omdat ik op zoek was naar mijn totemdier.
Na eerst een rustig moment ter voorbereiding waarin ze helder en voorzien van kennis van zaken, uitleg gaf over wat er ging gebeuren, namen de deelnemers plaats op de wijze waarop we een en ander gingen ervaren.

Ik lag op een mat, sloot mijn ogen, en ging op reis in mezelf.

Het werd een bijzondere, wonderlijk magische reis werd, begeleid door een gedecideerde drum.
We werden in het begin even "op onze voeten gezet", goed geaard, en hierna ging iedereen op reis.
Het is bijzonder voor mij dat alléén de drumbeat genoeg was om mijn reis te maken. Héél even heb ik ergens aan het begin nog even een half oog geopend. Ik zag een wijze vrouw, die wist wat ze deed. Het werd een héél mooie reis, waarvoor ik dankbaar ben. Deze reis heeft mij prachtige, leerzame beelden opgeleverd. Het Krachtdier dat ik heb ontmoet zal me nooit meer verlaten en zal ik op mijn drum schilderen.

Maria, dankjewel voor een zéér bijzondere ervaring. Het was duidelijk dat ik hier te maken had met een groot hart en oprechte kennis van zaken. Die mix van liefde en kracht en wijsheid is mij nu bevestigd.

Gerard Wheely, schrijver en fotograaf bij Wheel of Art.

Logo ster 3

Trancereizen, ik had er veel over gehoord en gelezen maar nog niet zelf mogen ervaren. Tot het moment dat ik voorgesteld werd aan Maria. Deze ontmoeting resulteerde uiteindelijk in een opleiding binnen het sjamanisme en trancereizen. De jaren van vergaarde kennis en van wat zij weer van haar leermeesters had geleerd droeg ze belangeloos aan mij over, zonder poeha maar gewoon puur en met twee voeten diepgeworteld in de aarde. Ze liet mij autonoom - iets wat ik belangrijk vind - zelf leren voelen, kijken, in trance raken en daarin informatie mogen ontleden. Persoonlijk en in groepsverband zorgde Maria altijd voor een veilige omgeving waarin geleerd en gestimuleerd werd met ruimte voor fouten en een hoop plezier uiteraard. Het waren fijne jaren van opleiding waar ik met plezier aan terug denk.

Jantina Korthuis, groom hippische sport, spiritueel begeleidster.

 Logo ster 3

In de drie jaar dat ik met enige regelmatigheid de trancereizen van Maria bezocht heb ik me altijd verbaasd over het vermogen van haar om de reizen te duiden. Haar sjamanistische kijk en verrassende uitleg waren voor mij en de anderen dan ook steeds de moeite waard om te komen. En die in drie jaar was er dan ook zeker sprake van groei en vernieuwing.

Hans de Bron, conciërge school voor visueel gehandicapten, reiziger, spiritueel gids.