Meerdaagse Workshops

De meerdaagse workshops (Weekend, Midweek of Week) zijn gekoppeld aan het Jaarwiel. In iedere meerdaagse workshop staat een thema centraal dat past bij het moment van het jaar.

De thema´s zijn

 • Voorouders en donkere nacht van de Ziel (november - Samhain)
  Samhain 1 agendaIn deze tijd, het Keltische Oud en Nieuw, is de sluier tussen de werelden flinterdun. Een geweldig moment om contact te maken met voorouders die ons kunnen helpen om spirituele wonden en karma te helen. Een weekend om het oude achter te laten en ruimte te creëren voor het nieuwe. We werken met sjamanistische technieken om contact te maken met de voorouders.
 • Rebirthing en ontkiemen (februari - Imbolc)
  Imbolc agendaDe natuur is er klaar voor! Hier en daar ontkiemt er al iets. De zaden van liefde en licht die we gezaaid hebben met Yule roeren zich. Langzaam zijn de winterkinderen klaar om opnieuw geboren te worden. Tijdens deze workshop werken we onder andere door middel van rebirthing-technieken om ons voor te bereiden op het nieuwe seizoen.
 • Passie, seksualiteit en vruchtbaarheid (mei - Beltane)
  Beltane1 agendaHet volle voorjaar nodigt ons uit om onze sensualiteit en seksualiteit te omarmen en beleven, ons innerlijk vuur te laten branden en te genieten, genieten, genieten…. Een workshop vol genietingen, loslaten van overbodige inhibities en verbinden met hart en ziel. Het bevrijden van je vermogen tot liefhebben via de zintuigen. Reichiaans lichaamswerk en feest!
 • Reflectie, contemplatie, meditatie (augustus - Lughnasadh)
  Lughnasad agendaVeel van wat gezaaid en verzorgd is, is klaar om geoogst te worden. De opbrengst van het afgelopen seizoen komt je toe. Laat los wat niet meer nodig is. Geniet van de vruchten van je werk, en ontspan… kijk in de spiegel van je ziel. Een workshop van meditatie, inkeer en leeg worden. Sjamanistische meditatie- en bewegingstechnieken.

De meerdaagse workshops kunnen apart gevolgd worden, of als onderdeel van de Training: de Jaarcyclus)

Zie voor de meer informatie over deze Meerdaagse Workshops (data, thema, kosten, locatie, aanmelden) de Agenda.

Kosten

De tarieven zijn zo laag mogelijk gehouden, dit om zo toegankelijk mogelijk te zijn voor iedereen. Gespreide betaling is altijd af te spreken. Tarieven zijn exclusief reis- en verblijfkosten. Catering op basis van Auberge Espagnol / Potluck, tenzij anders aangegeven.

Meerdaagse Workshops

 • Weekend (2 dagen) € 200,00
 • Midweek (4/5 dagen) € 400,00
 • Week (7 dagen) € 600,00

Betaling

Voor meerdaagse workshops een voorschot van 50% van de kosten bij aanmelding / registratie. Betaalinformatie ontvang je via email na aanmelding / registratie. De andere 50% contant te betalen aan het begin van de workshop. Geen toegang zonder aanmelding / registratie en betaling voorschot.